Vårgala med Malmö Brandkårs Orkester

Malmö Brandkårs Orkester med gäster

Slagthuset 6 april kl 15.00 & 19.00

Välkommen till årets Vårgala!

Till våren kan du ta del av en musikalisk odyssé, allt från musikalens kända värld till svenska vispopens skatter. När vi tillsammans ger oss ut på vår seglats återger vi i år, med stor glädje och inspiration, några av rockens mest kända låtar. Luta dig tillbaka och njut av resan!

Nina Söderquist har kallats Londons musikaldrottning och lovordats av världspress för sina framgångar i Londons West End med musikalen Spamalot

Konsertens hemliga artist, som lanseras den 10:e februari, kommer äntra scenen med känsla, kraft och pricksäker leverans av det som Freddie Mercury en gång gjorde! Lägg därtill pärlor från musikalens värld och Ted Gärdestads låtskatt. Upplev en av landets bästa röster!

Biljettpris kr 295:- – 395:-

Anmälan till Bodil Petersson 073 324 88 86

Print Friendly, PDF & Email