Fredagscafé 25/10

Foto Lars Bendreoth

Hej Fredagens café var välbesökt även denna gång. 73 personer. 
Kerstin informerade om att julfesten är uppe i 114 deltagare. Fler får plats men bussen för hemresan 23:00 är full.
Nytt nu är att alla bussar utgår från kubens baksida På Henriette Coyets gata vid boulebanan

Vi har fått ett erbjudande att deltaga på en endagars  busstur till Köpenhamn
den 2 december Pris: 395:-  Plats för 25 personer

Följ med & upplev äkta julstämning. På välkända Restaurang Bjaelkehuset njuter vi av en delikat dansk jultallrik och ett glas öl/vin eller läsk. I hjärtat av Köpenhamn strosar vi runt på julmarknaden bland tusentals ljus, tomtar, julklappar, kanderade äpplen, varm glögg och inte minst danskt hygge. 
Efter upphämtning går resan via Öresundsbron till Danmark och anrika Restaurang Bjælkehuset i Valby. Här finns det möjlighet att köpa en god förmiddagsfika och det bjuds på korta, spännande presentationer av oss på Belton Travel & Nyhamn Of Sweden (ca 20 min/presentation). Vi minglar och får möjlighet att prata resor & handla kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Nu har det blivit dags att avnjuta en äkta dansk ”julefrukost” bestående av, fläskstek, ankbröst, rödspätta, ris a la malta och många goda juliga tillbehör. Till maten serveras en öl/vin/läsk eller vatten & kaffe. Vill man unna sig en snaps eller annat gott till maten så erbjuder Bjælkehuset oss att handla för svenska kronor = danska kronor! (endast kontanter)
Mätta och belåtna samlas vi åter i bussen för att ta oss en kort bit till hjärtat av Köpenhamn. Här råder det äkta julstämning på gator och torg. Vi strosar runt på egen hand i cirka tre timmar och utforskar julmarknaderna bland miljontals ljus, pyntade bodar, ljuvliga dofter och smaker som hör julen till. Klockan 16:30 påbörjar vi vår hemresa. Vi tar farväl vid respektive hållplats med härliga julminnen och kanske en och annan klapp i bagaget!

För medverkande kontakta Kerstin Ellström tel: 070 768 61 80
RESAN TILL KÖPENHAMN ÄR FULLTECKNAD

Bodil meddelade att Buss till Skönheten och Odjuret tisdagen den 29/10 avgår från Klågerup 17:15 samt från baksidan av Kuben i Bara 17:30 Mer info från Bodil på bilden nedan.

Ha en trevlig helg

Print Friendly, PDF & Email