Info 14/8

SKÅNETRAFIKEN BYTER TIDTABELL 16 AUGUSTI

Publicerad 2020-08-14 kl 14:59

 

Illustration: Skånetrafiken

Den 16 augusti byter Skånetrafiken tidtabell. På grund av covid-19 har resandet minskat med ungefär femtio procent, därför behöver de anpassa trafiken. Det är inte ekonomiskt eller miljömässigt hållbart att köra bussar som nästan ingen reser med.

Skånetrafikens målsättning är att de förändringar de gör ska påverka så få som möjligt och inte bidra till trängsel. Intentionen är att du som pendlar eller behöver resa ska fortsätta kunna göra det på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt.  

I år kommer Skånetrafiken inte att sätta upp några tidtabeller på sina busshållplatser. 

Mer information om tidtabeller på busshållplatser

Hur berörs min resa?

Sök din resa i Skånetrafikens app eller på webben.

Sök resa på Skånetrafikens webbplats

Om Skånetrafikens app

FOTO: Mostphotos

Remissyttrande om framtidens teknik i omsorgens tjänst

 

PRO är i huvudsak positiva till utredningens utgångspunkter, problembeskrivning och förslag, men kommer att göra några nedslag i frågor som vi anser extra angelägna för PRO:s medlemmar.

Bokskogens dag 2020 inställt

 

Det årliga och mycket uppskattade evenemanget Bokskogens dag som brukar hållas i bokskogen i Torup i början av september är i år inställt.

 

Beslutet grundar sig i det förbud som finns gällande allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare och är ett led i att minska spridningen av coronaviruset.

Både besökare och medverkande hälsas välkomna tillbaka nästa år!

Print Friendly, PDF & Email