Info 12/9

Hej 

Först  informtion från PRO Riks.

Igår hade ett gäng PRO are spontanfika på Bara Boulebana. 
Antalet deltagar var lite mer fler än 20 st De hade själv med stolar och fika. De kommer att forsätta på fredagarna så länge vädert tillåter. 
Bodil tog några bilder ni ser längre ner. längre ner


Boende på Torggatan har med Volito som hyresvärd  haf fått besked om att  fastigheterna är sålda till Brinova Fastigheter AB. Detta gäller även Bara Sporthall Kuben och centrumfastigheterna. Köpet träder ikraft 30 september. 

Kvinna med headset. FOTO: Mostphotos

 
 

Behöver du konsumentrådgivning? Läs mer här

 

Förlorat pengar på inställd resa? Hamnat i strid med hantverkaren? Lurad av telefonförsäljare? Nu kan du som är PRO-medlem i en kommun som saknar konsumentvägledning få hjälp av Konsumentcentrum – en del av Råd & Rön.

 

Det här kan du få hjälp med:
✔ Konsumentvägledning via e-post och telefon gällande konsumenträttslig lagstiftning, information inför köp och råd vid klagomål.

✔ Du kan skicka in avtal eller anmälningar, till exempel till Allmänna reklamationsnämnden, om du vill få dem granskade.

✔ Vid behov får du också hjälp att kontakta företagen. Detta försöksprojekt inleds den 15 september och förmånen är en del av ditt PRO-medlemskap. Det är viktigt att du har ditt medlemsnummer tillgängligt då vi kommer att fråga efter det.

Kontakt:

Maria Wiezell och Anna-Lena Ström på Konsumentcentrum
Telefon: 08-674 43 74, måndag–onsdag klockan 9–11 och 13–15
E-post: radgivning@konsumentcentrum.se

Print Friendly, PDF & Email