Info 17/11

TRAFIKEN I BARA LEDS OM NÄR VI BYGGER UT VATTENLEDNINGSNÄTET

Publicerad 2020-11-16 kl 14:05
Uppdaterad 2020-11-16 kl 14:17

Måndagen den 23 november stänger vi av Möllebergavägen mellan Malmövägen (väg 841) och Banvägen/ Linsbogatan.  Vägen planerar vi att öppna igen den 11 december. Under tiden för vägarbetet är det även begränsad framkomlighet på Linsbogatan. Trafiken leds om via Värbyvägen, Jepp  Ulfstrandsgata och Finnebjersgatan. Cykeltrafiken leds via Linsbogatan.

Busstrafiken kommer att bli påverkad i hela Bara, sök din resa i Skånetrafikens reseplanerare för att hitta din närmaste hållplats. De hållplatser som gäller ser du där, du som bussresenär kommer att hänvisas till antingen Linsbo eller Bara centrum.

Bakgrund
Orsaken till omledningen av trafiken är att Svedala kommun tillsammans med Malmö stad har påbörjat utbyggnad av kommunalt vatten och spillvatten till Torups rekreationsområde.  Anslutning till det kommunala ledningsnätet sker i Möllebergavägen/Banvägen, vilket innebär omledning av trafiken under entreprenadtiden.

Läs mer här om projektet Torups rekreationsområde:

Print Friendly, PDF & Email