Info 25/11 från PRO och Svedala Kommun

Gemenskap & aktiviteter
Publicerad:
 
 

Viktig information till dig som har olycksfallsförsäkring via PRO Försäkringar

 

Folksam och PRO har inlett ett samarbete när det gäller dina medlemsförsäkringar. Det innebär att den olycksfallsförsäkring du idag har i Trygg Hansa via PRO Försäkringar kommer att upphöra den 1 januari 2021 och flyttas över till Folksam.

 

Du kommer i dagarna att få ett brev från Folksam som beskriver villkoren i den nya olycksfallsförsäkringen. Om du är nöjd med den nya försäkringen behöver du inte göra något.

Om du är nöjd med Folksams försäkringserbjudande, betalar du fakturan som du inom kort kommer att få hemskickad. Vill du inte ha försäkringen, låter du bli att betala fakturan. Folksam kommer inte att skicka någon påminnelse. Om du hellre vill betala med autogiro fyller du i anmälan som du hittar på folksam.se/autogiro.

Frågor?

Hör gärna av dig till Folksam på telefon 0771-950 950 om du har frågor, eller läs mer om försäkringen på folksam.se/prolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kommer snart att få veta mer om dina nya medlemsförsäkringar i Folksam som du kommer att kunna teckna från den 1 januari 2021.

Håll utkik på www.folksam.se/pro och på www.pro.selänk till annan webbplats

 

Text: PRO riks

JULSTÄMNINGEN KOMMER TILL SVEDALA

Publicerad 2020-11-25 kl 13:54

 

Igår reste vi julgranen på stortorget i Svedala. Den sprider både ljus och julstämning kring sig lagom till första advent. Tätorterna Bara och Klågerup pyntas också med belysning och stämningshöjande dekorationer.

Det är mycket folk som rör sig ute på våra gator och torg och när många kommer att fira julen hemma, skapar pyntet en fin  julkänsla. Tidigare har det varit tradition i Svedala kommun att olika personer har fått äran att åka med upp till grantoppen för att sätta julstjärnan på plats. Men i år blev det ingen tillställning på grund av corona. Istället kan ni se när granen kläddes i vårt filmklipp.

– I år tänder vi julgranen till alla vardagshjältar i kommunen och alla som bidrar till att minska smittspridningen. Jag hoppas att alla som bor och verkar i Svedala kommun, kommer att få en fin advent, säger Linda Allansson Wester (m) kommunstyrelsens ordförande.

Vi reser julgranen på Stortorget

Print Friendly, PDF & Email