Info från PRO Riks

Hej

Vi lägger upp information från PRO Riks 

Konsumentrörelsens recept för hållbara livsmedel
Tillsammans med sina medlemsorganisationer har Sveriges Konsumenter tagit fram 44 lösningar för framtidens livsmedel. Alla konsumenter ska ha tillgång till bra mat som är SÄKER, PRISVÄRD, ÄRLIG och HÅLLBART PRODUCERAD. Äter gör vi ju alla. Varje dag. I hemmet, på restaurangen, i skolan och inom vården och omsorgen. Vad är viktigt för dig? 
Läs mer i Mat som gör gott – våra lösningar för hållbara livsmedel – Sveriges Konsumenter – Sveriges Konsumenter

Rapportsläpp: Återkallelse av körkort i samband med sjukdom
NTF har tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna genomfört ett projekt med syftet att öka kunskapen om återkallelse av körkort i samband med sjukdom. Projektet finns nu sammanfattad i en rapport där en litteratursökning kompletterats med en digital enkät och erfarenheter från en större workshop runt ämnet. Läs mer om rapporten och ladda ned den på NTF:s webbplats. 

NTF Rapport 2021:2 Återkallelse av körkort i samband med sjukdom

Tidningen PROpensionären på Facebook!
I höst är det premiär för PROpensionärens nya webbtidning, men du har väl inte missat att din medlemstidning redan finns på Facebook? Här hittar du lite olika artiklar och får koll på det senaste som rör pensionärslivet, detta som ett komplement till papperstidningen. Gilla gärna sidan och dela dess artiklar, så fler hittar tidningen på webben. Till hösten kommer sidan att fyllas av ännu mer spännande artiklar – håll utkik! 
Länk till Tidningen PROpensionären | Facebook

PRO Mervärde
Odla.nu – 15% rabatt på nästan hela sortimentet* – maj 2021
Under maj 2021 får medlemmar i PRO 15% rabatt på nästan hela sortimentet (*gäller ej bokashi, maskiner, växthus och redan nedsatta varor). Erbjudandet gäller 1-31 maj 2021. Länk till hemsidan

Påminnelseavi 
Under maj månad kommer påminnelsen att skickas ut till alla medlemmar som ännu inte betalat sin medlemsavgift. Det är viktigt att ni uppmanar alla medlemmar att betala sin avgift

Print Friendly, PDF & Email