Info 18/8

NU ÄR TRYGGHETSMÄTNINGEN 2021 IGÅNG

Publicerad 2021-08-16 kl 00:00
Uppdaterad 2021-08-03 kl 12:41

Polisen och kommunen skickar just nu ut trygghetsmätningen 2021 till slumpvist utvalda medborgare. Mätningen är ett centralt redskap som hjälper oss med trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete.

I dagarna skickar polisen ut sin årliga trygghetsmätning till slumpvist utvalda medborgare. Trygghetsmätningen är ett viktigt verktyg för polisen och kommunen. Vi vill veta hur du ser på eventuella problem i ditt bostadsområde, om du har varit utsatt för brott under det senaste året, om du känner oro för att utsättas för brott, samt hur pass trygg du känner dig i ditt bostadsområde.

Att svara på frågorna är frivilligt, men ju fler som svarar desto bättre underlag har vi för vårt fortsatta arbete. Resultaten hjälper kommunens och polisens trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete. Kunskaperna kommer också att spridas till kommunens politiker och tjänstemän.

Undersökningen kan besvaras per post eller via webben. Undersökningen avslutas om cirka två månader och resultatet presenteras i slutet av året.

Sidansvarig: Niklas Michin Aristoy

SISTA VECKAN ATT BESÖKA FRILUFTSBADEN

Publicerad 2021-08-16 kl 15:28

 

Foto: Jörgen Wiklund/Scandinav

Passa på att besöka våra friluftsbad i Bara och Svedala som håller öppet till och med söndag 22 augusti. Därefter stänger vi baden för allmänheten och håller endast öppet för skolsimundervisning. Vi är glada att vädret har varit med oss i sommar, och gett möjlighet för många att besöka våra bad. Varmt välkomna tillbaka nästa år!

Friluftsbadens öppettider:

16–18 augusti

Måndag–fredag kl 06:15–07:00, motionssimning.
Måndag–fredag kl 10:00–19:00, öppet för allmänheten.

19–22 augusti

Måndag-fredag kl 16:30–20:00, öppet för allmänheten.
Lördag-söndagar kl 10:00–17:00, öppet för allmänheten.

23 augusti–3 september

Måndag–fredag, öppet dagtid endast för skolsimundervisning.

Mer information om kommunens badplatser

Sidansvarig: Linda Holst
Print Friendly, PDF & Email